Dashboard | +Follow
Suka Duka Kehidupan
ok sajer . . :)
Monday, September 26, 2011 • 10:24 AM • 0 comments

lame tak mencapap kt sini kan...
hee..sekarang ni aku berada jauh nun dari batu pahat.. berada di terengganu..
UNIVERSITI MALAYSIA TERENGGANU .. suke u ni...hee.. org kata tak kenal maka tak cinta..
nak story sket la ni kan, kt sini semuanya ok..happy, tenang, seronok, dan EXCITED nak blajar byk benda..
students course perikanan adalah students yg sgt beruntung..haha..nak tau knp?? sbb byk kemudahan kt u ni contohnya kapal, khas utk students perikanan jep..muahaha..untung tak untung..hihi..
apa2 pon, hidup kt u ni baru jer bermula..byk lagi benda baru kene belajar..
mohon doanya ye semuanya...
dan tak lupa jugak, all the best utk korg jugak yg sedang membiasakan diri dengan tempat dan keadaan baru sebagai mahasiswa/i...

sekian...... :)

shining star



Disclaimer

Hi, im Piqa. Steal anything what u can steal :D.You just know my name, not my story . and Respect is a MUST.



« My Entries
« My Profile


Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : PiQa SaiRi
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google