Dashboard | +Follow
Suka Duka Kehidupan
kerinduan . . ~
Wednesday, August 17, 2011 • 9:42 AM • 0 comments



korg penah tak rasa rindu sampai wat korg rasa nak nangis..?? tak kisah lah rindu kt sape2 pon..
nak share kt sini, kalau aku rindu sgt2 kt someone, mmg sampai nangis..huhu.. 
time kt matrik dulu pon, bila rindu ibu, ayah, abg n adik2, mmg takde mood nak wat keje . . 
n kalau teringt kngn2 manis n kata2 nasihat ibu tok aku, sure meleleh punyerr lahh ! 
cengeng kan aku ni..? haha..mmg kot.. cepat touching . itu la aku.. 
but now, sgt2 rindu kt dia,,, nak jumpa awak lahhhh.....
tangisan zahir n tangisan hati tu lain kan..
bila menangis dalam hati tu, mgkin sbb org tu tak nak tunjuk air mata dia kt org lain, n mungkin juga sbb ego yg sgt tinggi..
or mungkin jugak da takde air mata utk ditangiskan..huhu..( da kering sbb byk sgt menangis )
dia pernah cakap kt aku, jgn asik nangis je, sbb nt bila aku betul2 dalam kesedihan, org lain takkan dapat nampak yg aku ni tengah sedih, sbb muka sentiasa nampak ada air mata..
betul gk kan..
tp da mmg tu cara aku nak lepaskan rasa down aku..
bila rasa down, suke sendiri, then nangis puas2..lepas tu, rasa tenang..
tp dia slalu pesan kt aku, kalau ada masalah, share n cite kt dia or sape2 yg aku caye..
tp kalau cite kt org pon, aku tetap meleleh lah..
lagi2 kalau org pujuk, bukan makin tenang, tp makin tersentuh...
lain org lain kan cara handle rasa down..
tp apa2 pun, jgn la wat something yg leh sakitkan diri korg..


thnx reading ^^


shining star



Disclaimer

Hi, im Piqa. Steal anything what u can steal :D.You just know my name, not my story . and Respect is a MUST.



« My Entries
« My Profile


Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : PiQa SaiRi
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google