Dashboard | +Follow
Suka Duka Kehidupan
Ball . . .
Wednesday, August 3, 2011 • 1:54 PM • 0 comments


korang suke tak pada ular?? 
ada yg akan cakap, GELI, TAKUT, JIJIK, ULAR TU JINAK KE, MESTI LEMBUT KAN KULIT DIA dan lain2 lagi...
haha..actually, aku da lame teringin nak pegang ular, nak wat main2 ular tu mcm wat main ular mainan tu..haha.jangan ada yg cakap dalam hati aku ni pelik sudah la..huhu .
akhirnya, abang saya, (abg kandung ok, bukan abg sayang), MOHD SYAHID SAIRI, telah membeli seekor anak ULAR SAWA yg sangat COMEL dan JINAK.. n n n PANDAI MENGURUT...! (tp kat tengkuk n mata jela dia pandai)
Nama diberi, BALL..tak tau kenapa n tak rasa pulak nak tanya . . 
dengan ada Si Ball ni, tercapai la angan2 nak pegang ular. . sebab selalunya nak TENGOK ular kene pegi ZOO . . kan?? tak bez la..nak pegang kene duit lagi, nak amik gambar dengan si ular tu pun kene bayar lagi . .huhu..
dengan Si Ball ni, amik gambar FREE jek..haha..
ibu aku sangat geli dengan ular, sampai ibu boleh cakap, "kalau korg bagi ibu, ibu mati nanti"..ish, so JANGAN sesekali bagi Ball ni kt ibu...
 sayang Ball... <3

shining star



Disclaimer

Hi, im Piqa. Steal anything what u can steal :D.You just know my name, not my story . and Respect is a MUST.



« My Entries
« My Profile


Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : PiQa SaiRi
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google