Dashboard | +Follow
Suka Duka Kehidupan
perasaan bercampur baur . . .
Saturday, July 16, 2011 • 2:03 AM • 0 comments

15 Julai 2011..saat yg ditunggu-tunggu oleh semua student lepasan STPM, STAM, matrikulasi, dan yg sewaktu dgnnya..hihihi..mula2, check guna sms, tp just dpt tahu u mane n kod utk course yg ditawarkan..mmg tak best kan..so kne la jugak check online..tup2 dpt UMT (Universiti Malaysia Terengganu)..fuhh..nak tau course apa? aku dpt course Sains Gunaan (Perikanan)..perasaan time tu, PUAS, LEGA, EXCITED, TAKUT, SEDIH, TAK SABAR, KEBERATAN..byk lagi..woo..gila laa..aku kene study Biologi lagi la nmpaknya..^ ^ ..cousin aku cakap ''ngadap ikan lah kau hari''..best apa ngadap ikan..drpd ngadap manusia yg bermacam ragam kan..tingtong jadinya..hehe..apa2 pon, bersyukur sbb dpt peluang utk sambung first degree kt IPTA..bukan senang nak dpt..akan simpan semangat dan azam baru..yes ! piqa kuatt !

Ada jugak kawan2 dpt tmpat same..kawan 1 wing & 1 satu aras masa di KMM dulu pon dpt UMT, Adieya a.k.a. Khalie..Farhana & Ayu pon..hee~ suke2..  Actually, pernah fikir nak apply U yg jauh lg drpd ni, sbb nak lebih berdikari..senang cakap, nak pergi tempat yang tak ada org kenal aku..ada tak tempat mcm tu ek? 
mungkin segalanya ada hikmah disebaliknya...merantau lg lepas ni..Melaka sudah, Terengganu, bakal..lepas tu, Canada..hehe..DIA nak bawak saya pergi sana..wink wink..^ ^..
Last, UMT, here I come..wait for me ya...! 


shining star



Disclaimer

Hi, im Piqa. Steal anything what u can steal :D.You just know my name, not my story . and Respect is a MUST.



« My Entries
« My Profile


Taggie Board


[!] IMPORTANT [!]


Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : PiQa SaiRi
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google